Modern teknik som du vill ha den

Defero AB arbetar med installation och underhåll av all teknik på ditt arbete eller hem. Vi utför alla slags uppdrag för att få din anläggning eller ditt hem att fungera som du vill. Defero AB är registrerad elinstallatör och har även god kunskap om datorer och automation. Så vi kan ta ett helhetsansvar

Datorisering

On the Computer

Elinstallation

Electrician

Vi hjälper er med IT och molntjänster på företaget

Young Programmer

Våra konsulter har lång erfarenhet och är vana vid support av IT-relaterad utrustning och nätverk för såväl små som stora företag. Behöver ni hjälp med val eller upphandling,  IT-säkerheten på företaget, datorhjälp eller bara att få en stabil och förutsägbar miljö med väl utvalda molntjänster så är vi den rätta partnern.

Våra datakonsulter finns här för att hjälpa er till en kostnad som vanliga hantverkare. Vi finns i Göteborg och erbjuder datorhjälp och rådgivning på distans i hela landet eller på plats i Göteborg med omnejd. Vi tar även större uppdrag för företag med kontor över hela landet.​

Experthjälp med IT-support hemma

Vår IT-support löser era tekniska problem i hemmet. Oavsett om det gäller krånglande bredbandstjänster, hjälp med wifi eller att familjen vill få allt och alla att fungera tillsammans på ett enkelt sätt så hittar våra datakonsulter lösningen för just er situation. Chatta med en datakonsult och få hjälp digitalt eller boka in ett hembesök genom att kontakta oss. Vi har god erfarenhet av att arbeta med datorhjälp hemma till en pensionär i Göteborg.

Vi vill att er vardags-IT ska fungera smidigt och vårt mål är att hjälpa er till enkla lösningar, de finns! Idag används allt mer teknik för att skapa ett hem med ett stort utbud av tjänster för underhållning eller kommunikation. Det är inte alltid lätt att hitta rätt lösning för helheten. Enskilda lösningar utan tanke på helheten begränsar ofta möjligheterna för andra hjälpmedel och även om det låter billigt gör begränsningarna att totalpriset blir högre.

Ett område som vi specialiserat oss på är röststyrning, oavsett om det gäller vardagen för den vanliga familjen eller mer avancerade lösningar för handikappade. Vi hjälper till med att sätta upp automation som närvarokontroll och röststyrning av er utrustning hemma till såväl belysning som lås och larm eller TV och annan media. Boka er datakonsult hos oss så ser vi till att ni får precis de hjälpmedel som passar er.

Image by Surface
Playing Video Games at Home

Vi har gjort lite beskrivande text där vi försöker förklara lite om hur tekniken fungerar och vad du kan göra själv för att få din dator eller mobil att fungera på ett bra sätt. Det är på inget sätt någon djupgående utbildningssida men vi beskriver det som de flesta skolor idag lär ut om datorer och datateknik.

Vi talar en del om Internet och webben och här kan du även beställa en bok som vi gjort som förklarar hur Internet fungerar men också om de olika appar (program) som finns i våra datorer och telefoner. 

Vi kommer här även att beröra hemautomation och röststyrning som är ny för många men börjar bli standardiserad, den har definitivt kommit för att stanna. 

Online banking
 

Våra partner

partner-logo.png
techbuddy.png
2560px-WiFi_Logo.svg.png
Aqara.png
Google.png
Apple.png
microsoft-80658_1280.png
Philipshue.png
ikea.png
Xiaomi.png
Homey.png
Samsung smart.png

Våra företagskunder

logo_h_black.png
original.webp
hedinbil.png
Ericsson-Logo.png
ITF_edited.png