Projektledning

 

Projektledning är förmågan att "göra det oförutsägbara förutsägbart". För det krävs god kännebom om bransch och produkter samt lång erfarenhet. Vi har båda delarna när det gäller telekom i allmänhet och bredband i synnerhet, vi är vana vid stora projekt och kan göra såväl nödvändig dokumentation som en korrekt kostnadskalkyl och tidplan. 

Med vår hjälp blir ditt projekt förutsägbart och du slipper ovälkomna överraskningar. Du som beställare kommer att bli vinnaren och kommer att kunna leverera det du lovat. Vi kommer att fokusera på att stötta din personal i sitt arbete och ha hög prioritet på korrekt information till och goda relationer med ditt projektteam.

Wireless world
Wired switch
Wireless meeting
Boken svensk.png

Vi har skrivit en liten bok om nätet. Boken innehåller en enkel beskrivning av hur lokala nätverk och Internet är uppbyggda och fungerar. Den är främst avsedd som en introduktion för personer med ett tekniskt intresse som till exempel helpdeskpersonal som vill fördjupa sina kunskaper inom området.

Den är också till stor hjälp för  personer som har andra skäl av att förstå tekniken som exempelvis ledningsgrupper, ägare eller säljare. Även vanliga användare har stor nytta av förståelsen om Internet och dess infrastruktur som förmedlas tydligt och enkelt i boken.

En perfekt bok om du vill förstå vad som sker med det du skickar ut på nätverket och Internet samt hur det går till med de olika teknikerna. För att kunna tillgodogöra dig informationen behöver du i realiteten inga förkunskaper i ämnet.