Om oss

Vi på Defero har arbetat med Internet och modern IT sedan det började på 90-talet. Sedan dess har vi arbetat med att utveckla och anpassa företags sätt att kommunicera och hantera den nya tekniken som Internet har fört med sig. Nu när IT tagit steget in i hemmen hjälper vi även till med att förklara för och stötta privatpersoner som har problem med att få sin vardag att gå ihop med hjälp av IT.

Personalen har hela tiden bestått av personer med ett brinnande intresse för teknik, personer som följt med teknologin som ständigt utvecklats och förändrats. Idag hjälper vi både företag och privatpersoner att hantera den nya tekniken med förutsägbara resultat samt att skappa miljöer som är lätta att förstå.

Vi har nu också kompletterat styrkan med certifierade elektriker för att kunna utföra alla uppdrag hos kunden.

unsplash_33iHByNG4Vc.png
unsplash_36f9Jdla-ww.png

Personalen på Defero har gedigen erfarenhet att arbeta med de lösningar som är standard hos alla operatörer idag. Det beror på att vi faktiskt varit med och utvecklat bredbandstekniken från grunden. Oavsett om det gäller hur TV och annan media levereras, vilka möjligheter till flexibilitet som telefonin kan ge idag eller vad som skiljer olika mobila telefonsystem åt.

Tack vare vårt kontaktnät har vi möjlighet att leverera nyckelfärdiga lösningar med både utrustning och hantverksarbete från betrodda och kvalitetsmedvetna partners. Vi är inte bundna till några tillverkare eller leverantörer men har givetvis rekommendationer och kunskap om kvalitetsskillnader mellan olika system och leverantörer som du kan använda när du gör dina val. Kort sammanfattat kan man säga att öppna system ger större flexibilitet och slutna system större driftsäkerhet. Du avgör själv vilket som är viktigast för dig hemma eller för din organisation. Kunskap är nyckeln till framgång. Vi förmedlar den.

Vi hjälper dig

På hemmafronten har den nya tekniken börjar göra allt större intrång. Bredband och molnet är inte längre bara knutet till datorer i hemmet utan nu även till vitvaror och media som musik och TV eller larm. Förutom att din leverantör kan underhålla och övervaka dina apparater på distans kan också du och din familj få information om händelser eller styra ditt hem såväl på distans som med rösten när ni är hemma. Här är det initiala produktvalet viktigt för att du inte skall hamna i en återvändsgränd med en massa system som inte kan kommunicera med varandra. Vi kan utifrån erfarenhet säga vad du kommer att behöva när dina behov utvecklas.

Tag kontakt med oss, ett första samtal om din situation och dina behov kostar inget. Vi brinner för att hjälpa just dig att bli IT-hjälte i ett hem eller på en arbetsplats där allt bara fungerar på ett förutsägbart sätt, utan ursäkter!

unsplash_yFbyvpEGHFQ.png

+46 31 793 31 01

Göteborg, Sverige

 
Kontakta oss

Varmt välkomna att skriva till oss så ser vi till att ni får den hjälp ni behöver.