top of page

Om oss

Vi på Defero har arbetat med Internet och modern IT sedan det började på 90-talet. Nu när IT fått en allt större roll även avseende elteknik och belysning har vi även utvecklat den sidan och har skaffat behörighet och kunskap för att arbeta med hela el-installationen hos våra kunder

Personalen har hela tiden bestått av personer med ett brinnande intresse för teknik, personer som följt med teknologin som ständigt utvecklats och förändrats. Idag hjälper vi både företag och privatpersoner att hantera den nya tekniken med förutsägbara resultat samt att skapa miljöer som är lätta att förstå.

Vi har kontoret i Göteborg men arbetar nästan uteslutande med större butikskedjor som har affärer över hela Sverige och arbetet utförs alltid hos kund.

unsplash_33iHByNG4Vc.png

Vi hjälper dig

På hemmafronten har den nya tekniken börjar göra allt större intrång. Bredband och molnet är inte längre bara knutet till datorer i hemmet utan nu även till vitvaror och media som musik och TV eller larm. Förutom att din leverantör kan underhålla och övervaka dina apparater på distans kan också du och din familj få information om händelser eller styra ditt hem såväl på distans som med rösten när ni är hemma. Här är det initiala produktvalet viktigt för att du inte skall hamna i en återvändsgränd med en massa system som inte kan kommunicera med varandra. Vi kan utifrån erfarenhet säga vad du kommer att behöva när dina behov utvecklas.

Tag kontakt med oss, ett första samtal om din situation och dina behov kostar inget. Vi brinner för att hjälpa just dig att bli IT-hjälte i ett hem eller på en arbetsplats där allt bara fungerar på ett förutsägbart sätt, utan ursäkter!

unsplash_yFbyvpEGHFQ.png

+46 31 793 31 00

Göteborg, Sverige

Fästpunkt 1
Kontakta oss

Varmt välkomna att skriva till oss så ser vi till att ni får den hjälp ni behöver.

bottom of page