top of page

Hemautomatik och smarta system

Fästpunkt 1

Hemautomation är en av de snabbast växande områdena inom IT. Vi har speciaister på produkter från alla de stora tillverkarna och kan bakomliggande kommunikation. Vill du bara styra några lampor eller vill du ha en totalintegration av dina system hemma med övervakning, larm, belysning och media. Vi vet vilka produkter som passar just dig efter att ha fått en bild av din hemmiljö och dina system.

Vi kan också ge dig en strategi när du startar ditt intelligenta hem så att du får minsta möjliga problem med integrationer, vi kan också ge dig lite tips om hur du själv kan bygga hemautomation till en låg kostnad.

Röststyrning 

Apple hemautomatik
Google home hemautomatik
Google assistant hemautomatik
Amazon Alexa hemautomatik
Apple Siri hemautomatik

Röststyrning är en komplex teknik med stora möjligheter oavsett om det rör sig om att förenkla vardagen eller att hjälpa handikappade och rörelsehindrade personer med system för att kontrollera hemmet.

Vi hjälper till med att sätta upp ditt konto och kombinera det med befintlig utrustning så att du kan utnyttja de stora leverantörernas tjänster såsom till exempel Google Home eller Amazons Alexa.

 

Varumärken

Aqara hemautomatik
Homey hemautomatik
IKEA hemautomatik
Philips hue hemautomatik
Samsung smartthings hemautomatik

De flesta stora tillverkare har sin egen strategi och självklart en hel del funkltionalitet som passar bäst till deras egna produkter och system.

Dock går det i de allra flesta fall bra att blanda, Google Home har till exempel ett mycket stort utbud av integrationer och kan utbyta information med de flesta av de andra tillverkarna. 

Men det är en djungel och skall man inte ramla i fällor där gjorda investeringar inte passar in i den valda strategin så är det bra att tänka lite före. Precis som när företag lägger upp en strategi innan man handlar. De flesta tillverkare har en marknadsstrategi och de gäller att ni passar ihop.

Våra tekniker har lång erfarenhet av att jobba med i stort sett samtliga tillverkares produkter och vet vad som går och inte går att göra. Vi hjälper dig gärna om du har frågor eller vill hita lämpliga produkter för just ditt hem.

bottom of page