Installationshjälp

Tekniken med bredband hemma blir mer och mer komplicerad och det kan vara svårt att förstå sammanhanget mellan alla sladdar och burkar. För att lösa de gamla medierna som telefoni och TV med den nya bredbandstekniken har man lagt till speciella boxar och tillsammans med de nya trådlösa teknikerna blir det många. Om sedan allt inte fungerar som förväntat fastän man följt instruktionerna behövs hjälp.

En bredbandstekniker kostar idag mycket mer än vad som är rimligt för ett hushåll att betala, vi har därför tagit fram ett speciellt paket där du till en fast kostnad av 500:-*  får hjälp hemma av en erfaren tekniker med att få igång din tjänst förutsatt att din bredbandsleverantör gjort sitt jobb och att tjänsten har förutsättningar att fungera.

 

Hemmet är ju fyllt av hjälpmedel idag och det är inte ovanligt att ha problem med smarta telefoner, datorer eller annan hemautomation. I dessa fall erbjuder vi professionell hjälp per timma till samma pris, något som också gäller för företag.

Du bokar tekniker via chatten nedan så hör vi av oss och ser till att det kommer ut en tekniker enligt dina önskemål.

* Gäller enbart hushåll och inom storstadsområden, utanför städer tillkommer resa 25:-/km från närmaste stad.

Wireless world
Wired switch
Wireless meeting
Boken svensk.png

Vi har skrivit en liten bok om nätet. Boken innehåller en enkel beskrivning av hur lokala nätverk och Internet är uppbyggda och fungerar. Den är främst avsedd som en introduktion för personer med ett tekniskt intresse som till exempel helpdeskpersonal som vill fördjupa sina kunskaper inom området.

Den är också till stor hjälp för  personer som har andra skäl av att förstå tekniken som exempelvis ledningsgrupper, ägare eller säljare. Även vanliga användare har stor nytta av förståelsen om Internet och dess infrastruktur som förmedlas tydligt och enkelt i boken.

En perfekt bok om du vill förstå vad som sker med det du skickar ut på nätverket och Internet samt hur det går till med de olika teknikerna. För att kunna tillgodogöra dig informationen behöver du i realiteten inga förkunskaper i ämnet.