Analys

Oavsett om du har problem eller inte kan vi analysera din uppkoppling och ditt lokala nät avseende såväl säkerhet och kvalitet så att du vet att du får vad du betalar för. Vi kan föreslå lämpliga åtgärder utifrån din hotbild och dina behov. 

Om du funderar på att bygga ut eller komplettera befintlig kommunikation med nya platser eller nya tjänster kan vi föreslå lämplig teknik för just ditt företag eller hem. Det kan omfatta såväl placering av utrustning som lämpliga tjänster för åtkomst med för- och nackdelar i olika lösningar.

 

Vi kan helt enkelt bli ett oberoende kompetent bollplank när du diskuterar tjänster och produkter med säljande organisationer alternativt föreslå lämpliga lösningar just för dig baserade på den senaste tekniken 

Skulle du ha problem med din nuvarande lösning kan vi göra en analys av lösningen och diagnostisera vad dina problem beror på.

Wireless world
Wired switch
Wireless meeting
Boken svensk.png

Vi har skrivit en liten bok om nätet. Boken innehåller en enkel beskrivning av hur lokala nätverk och Internet är uppbyggda och fungerar. Den är främst avsedd som en introduktion för personer med ett tekniskt intresse som till exempel helpdeskpersonal som vill fördjupa sina kunskaper inom området.

Den är också till stor hjälp för  personer som har andra skäl av att förstå tekniken som exempelvis ledningsgrupper, ägare eller säljare. Även vanliga användare har stor nytta av förståelsen om Internet och dess infrastruktur som förmedlas tydligt och enkelt i boken.

En perfekt bok om du vill förstå vad som sker med det du skickar ut på nätverket och Internet samt hur det går till med de olika teknikerna. För att kunna tillgodogöra dig informationen behöver du i realiteten inga förkunskaper i ämnet.